6942849312 Παρασκευοπούλου 54, Ηράκλειο Κρήτης pantelakiskostas9@gmail.com

 

 

 

 
GLASS SERVICE
Τζάμια | Κρύσταλλα | Ηράκλειο Κρήτης

Η Glass Service είναι μια εξειδικευμένη εταιρία στον χώρο των γυάλινων κατασκευών και τζαμιών, εξυπηρετώντας το Ηράκλειο και τις γύρω περιοχές από το 1996. Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με το γυαλί.


Περισσότερα
 

 

 

 

Εργασίες τοποθέτησης - επισκευής τζαμιών

Εργασίες τοποθέτησης - επισκευής τζαμιών

Αναλαμβάνουμε επαγγελματικά και αξιόπιστα εργασίες τοποθέτησης και επισκευής τζαμιών για τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο.

Service γυάλινων κατασκευών

Service γυάλινων κατασκευών

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες service για να διατηρήσετε τις γυάλινες επιφάνειες σας σε άριστη κατάσταση.

Ειδικές κατασκευές

Ειδικές κατασκευές

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ειδικών γυάλινων κατασκευών που προσαρμόζονται ακριβώς στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Πόρτες & βιτρίνες

Πόρτες & βιτρίνες

Δώστε νέα διάσταση στον χώρο σας με τις ποιοτικές πόρτες και βιτρίνες μας και επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υλικών.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αναγκών. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε γυάλινες κατασκευές για εσωτερική ή εξωτερική διακόσμηση, θα βρείτε τις ιδανικές λύσεις στην Glass Service. Δείτε αναλυτικά εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Κατανοούμε τη σημασία των ατομικών απαιτήσεων και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας για να ανταποκριθούμε στις προτιμήσεις και τις ανάγκες κάθε πελάτη. Δείτε φωτογραφίες από τις δουλειές μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν αναζητάτε επαγγελματικές, αξιόπιστες και προσαρμοσμένες λύσεις γυάλινων κατασκευών και τζαμιών, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες και να ξεκινήσουμε το επόμενο έργο σας στον χώρο των γυάλινων κατασκευών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ