6942849312 Παρασκευοπούλου 54, Ηράκλειο Κρήτης pantelakiskostas9@gmail.com
hero image

 

GLASS SERVICE
Τζάμια | Κρύσταλλα | Ηράκλειο Κρήτης

Η Glass Service είναι μια εξειδικευμένη εταιρία στον χώρο των γυάλινων κατασκευών και τζαμιών, εξυπηρετώντας το Ηράκλειο και τις γύρω περιοχές από το 1996. Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με το γυαλί. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αναγκών, ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε γυάλινες κατασκευές για εσωτερική ή εξωτερική διακόσμηση, θα βρείτε τις ιδανικές λύσεις στην Glass Service.

 


 

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;
Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής τζαμιών για επιχειρήσεις και καταστήματα.
 
Οι συνεργάτες μας στη Glass Service είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες με άρτια γνώση και εμπειρία στον τομέα.
 
Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά και τεχνολογίες για να εξασφαλίσουμε την αντοχή, την αισθητική και την ασφάλεια των γυάλινων κατασκευών μας.

Είτε πρόκειται για εγκατάσταση γυαλιών, κατασκευή καθρεπτών, επένδυση γυαλιού σε κουζίνες και μπάνια, είτε για την παροχή γυάλινων προϊόντων και λύσεων για την αρχιτεκτονική σας, εμπιστεύεστε την Glass Service για εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η επαγγελματική μας φιλοσοφία περιλαμβάνει την προσήλωση στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας και την τήρηση των προθεσμιών παράδοσης. Κατανοούμε τη σημασία των ατομικών απαιτήσεων και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας για να ανταποκριθούμε στις προτιμήσεις και τις ανάγκες κάθε πελάτη. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι πάντα η κύρια προτεραιότητά μας.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν αναζητάτε επαγγελματικές, αξιόπιστες και προσαρμοσμένες λύσεις γυάλινων κατασκευών και τζαμιών στο Ηράκλειο Κρήτης ή στις γύρω περιοχές, η Glass Service είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες και να ξεκινήσουμε το επόμενο έργο σας στον χώρο των γυάλινων κατασκευών.